Bertil Lundborg

 

Telefon: 0701 54 32 89

E-post: bertil@bertillundborg.se

Fysioterapi - Sjukgymnastik - Träning - Rehab - Prehab - Forskning - Musik - Musikermedicin

Introducting...

Välkommen!

 

Jag älskar musik och vill inte att musiker skall spela med skador som de inte behöver. Att motivera och hjälpa en patient eller en klient vidare genom vägledning, individanpassad träning och manuell behandling är något av det som jag upplever som allra mest givande i mitt arbete. Min målsättning är att mina patienter och kollegor skall uppleva mig som kompetent, kommunikativ, problemlösande, pedagogisk och lugn.

 

Jag är legitimerad fysioterapeut MSc och personlig tränare med vidareutbildning i idrottsmedicin, Ortopedisk Manuell Terapi (OMT), medicinsk akupunktur, svensk klassisk massage och MBSR (Mindfullness baserad stress reduktion). Under de kommande åren utbildar jag mig till specialist i fysisk aktivitet och idrottsmedicin. Det innebär bl a att jag fortbildar mig kontinuerligt genom olika kurser och att jag regelbundet auskulterar andra specialister. Som en del av min specialistutbildning så har jag även skrivit en vetenskaplig artikel utifrån min andra styrketräningsstudie med professionella stråkmusiker. Vill du veta mer? Klicka på länken "Forskning".

 

Kliniskt arbetar jag som fysioterapeut med individuell bedömning och rehabilitering på Agiloklinikens två City-kliniker på Norrlandsgatan vid Kungsträdgården respektive Västra Järnvägsgatan vid Centralstation i Stockholm. Därtill arbetar jag ibland även med gruppträning och träning av musiker. Under våren 2017 genomförde jag t ex gruppträning med Hovkapellets musiker inför föreställningar med Wagners Ring.

 

Jag strävar efter att möta varje människa där hon är och börja just där. "No limits, no excuses!" - Luca Patuelli

 

bertilliten bertilliten Musikerkliniken musiker kontakt

Fysioterapi och träning

Musikermedicinsk forskning

Musik

Kontaktinformation

Bertil Lundborg - Fysioterapeut och Personlig tränare