Bertil Lundborg

 

Telefon: 0701 54 32 89

E-post: bertil@bertillundborg.se

Fysioterapi - Sjukgymnastik - Träning - Rehab - Prehab - Forskning - Musik - Musikermedicin

Introducting...

Varmt välkommen att boka tid hos mig på Agilokliniken Norrlandsgatan 11 respektive Västra Järnvägsgatan 13!

 

De senaste två åren har jag arbetat som vikarie på etablering på Lidingö Fysioterapi, i och med att Region Stockholm ändrat sina utbetalningsrutiner för ersättning vid arbete och Skatteverket från den 1 juli 2019 tillämpar det nya synsättet på mervärdesskatt (vårdmoms) så har jag beslutat att gå vidare.

Den 26e augusti börjar jag arbeta i Agiloklinikens team på Agiloklinikens två citykliniker vid Kungsträdgården respektive Centralstation.

 

Uppdrag/referenser (urval)

- Fysioterapeut och grupptränare åt Kungliga Hovkapellet 2017.

- Fysioterapeut åt Anna Högberg 2016-2017.

- Fysioterapeut och personlig tränare åt ett flertal musiker i Kungliga Hovkapellet och Kungliga Filharmonikerna 2016-2017.

- Forskare och Fysioterapeut i "Träning för professionella musiker" ett forskningssamarbete mellan Karolinska Institutet, Kungliga Hovkapellet, Kungliga Filharmonikerna och Sveriges Radios Symfoniorkester 2015-2016.

 

Prislista

Vänligen se Agiloklinikens prislista för aktuella priser.

https://agilokliniken.se/priser/

 

Nyligen publicerade jag tillsammans med docent Wim Grooten en forskningsstudie om styrketräning för professionella musiker i den vetenskapliga tidskriften Medical Problems for Performing Artists (MPPA). Till artikeln finns det ett appendix med instruktionsfilmer publicerat på KI Play: play.ki.se/channel/Exercises_for_string_musicians

 

 

 

 

bertilliten

Boka fysioterapi (sjukgymnastik)